2006-duben

ST 26.4.2006: Kdyňský volejbalový WEB slaví 1. narozeniny

Dnes je tomu přesně rok, co jsme spustily tyto stránky kdyňského volejbalu. Za tu dobu k nám podle počítadla u TopListu přišlo 3601 návštěvníků, kteří zhlédli stránky více než 5200 krát. Skutečné počty však mohou být až o 40% vyšší (nedojde-li při prohlížení našich stránek k propojení se serverem TopListu). I tak průměrných 10 návštěvníků za den svědčí o tom, že co zde vytvářím, nedělám sám pro sebe. Jsem navíc rád, že někteří z Vás občas přispějí i článečkem. Kdo zkusil něco napsat ví, že to není jednoduché, takže děkuji a věřím, že toho od Vás bude v dalším WEBovém roce ještě více. Osobně jsem rád i za každý podnět ke zlepšení WEBu. Nu a co si přát do dalšího roku? Ať se náš WEB stane každodenní potřebou ještě pro více lidí než dnes a přispívá tak nejen k informovanosti, ale i k rozvoji kdyňského volejbalu.
Chcete-li vědět více o návštěvnosti našeho WEBu, stačí kliknout vlevo pod menu na počítadlo a zadat volejbal.kdyne.cz a pak odfajfkovat údaje které vás zajímají.  
-LS-


ÚT 25.4.2006: Prvně venku na kurtech.....

Počasí nám přálo. Bylo nádherně.
Přechod z tělocvičny na antuku je vždy horší než naopak a tak ho každý řešil po svém. Někdo se šetřil a šel na to raději opatrně. Někdo do toho šel zase naplno. Byli i tací, co si ještě netroufli a kochali se z lavičky.....
Na závěr tohoto tak trochu slavnostního dne jsme si nad ohýnkem opekli klobásky.  
-LS-


SO 20.4.2006: Turnaj Mužů B byl rozloučením se zimou

Turnaj byl dvoukolový a všechna utkání se hrála vyrovnaně 1:1 kromě posledního, ve kterém porazili STAŘÍCI ZE KDYNĚ SMĚSKU OSVRAČÍNA A KOLOVČE 2:0. Vybojovali tím sobě ZLATO, STŘÍBRO zajistili pro KDYŇSKÉ MLADÍKY a BRONZ přiřadili SMĚSCE.
Turnaj tak zakončil zimní sezónu a příští týden zahajujeme na kurtech.
   -LS-


SO 22.4.2006: II. liga NADĚJÍ ve Kdyni

Dne 22.4 jsem se v místní sokolovně zúčastnila jako divačka turnaje nadějí okresu Domažlice.
Byl to turnaj plný nervozity, slz ale i smíchu a ze strany Kdyňského družstva i velkých nadějí na první větší úspěch v této soutěži. Ze čtyř nastoupených družstev se umístily naše začínající hvězdičky na pěkném třetím místě.Musím ale podotknout, že druhé místo jim uniklo jen o vlásek. Po zranění jedné z nejlepších hráček se tým i v oslabení nevzdával a bojoval až dokonce .
Jako laik si myslím, že při podpoře trenérů, rodičů a snaze hráčů z nich budou opravdové volejbalové naděje.
Na závěr bych chtěla poděkovat všem účastníkům turnaje za pěknou podívanou a samozřejmě i pořadatelům a trenérům, kteří mají také velký podíl na úspěchu mladých reprezentantů našeho města. Do budoucna přeji našim nadějím hodně Šťastných míčů do dalších turnajů.
  -JEDNA Z DIVAČEK-

Celkové průběžné pořadí po 6. kole je následující:
1. Janovice A (156 b.)
2. Jiskra Domažlice (153 b.)
3. Osvračín (147 b.)
4. Horní Kamenice (101 b.)
5. GJŠB Domažlice (88 b.)
6. Mrákov (86 b.)
7. Kdyně (50 b.)
8. Bělá nad Radbuzou (43 b.)
9. Jiskra Domažlice II (41 b.)
10. ZŠ Msgre Staška Domažlice (39 b.)

Podrobné výsledky jsou na internetových stránkách http://www.volny.cz/volejbalove_nadeje


ČT 20.4.2006: Sešel se výbor oddílu

Ve 20 hodin se v klubovně sešel výbor našeho oddílu a projednal pět bodů. Zápis z jednání naleznete pod menu "Dokumenty" nebo i ZDE.   -LS-


ÚT 18.4.2006: Brigády na kurtech zahájeny.....

První den brigády jsme se sešli tři.....
Druhý den to bylo lepší, ale skoro žádní mladí..... udělal se ale kus práce.
V pátek přišli hlavně mladí a čekal je válec.....
HURÁ - KURTY JSOU HOTOVY !!!
Práce je ale stále dost. Takže, kdo má slabou nebo žádnou účast na brigádách ptejte se na práci předsedy.
  -LS-


SO 15.4.2006: Velikonoční turnaj UNIONU

Prodloužený víkend o Velikonočních svátcích někteří z nás obohatili o volejbalové klání v hale plzeňského Unionu. Z pozvaných družstev KPII. třídy sice přijeli pouze tři družstva, ale zahráli jsme si až dost. Hrálo se dvoukolově, kdy mezi koly bylo zajištěno občerstvení v místní hospůdce. Zde jsme poseděli i po skončení turnaje. Myslím, že kdo tam byl - nelitoval.....   -LS-


PO 5.4.2006: Muži se sešli pouze na debla.....

Taková docházka u mužů tu letos ještě nebyla.....   -LS-


SO 1.4.2006: Ženy na turnaji Jiskry Domažlice

Pouze pět družstev se sešlo na turnaji domažlické Jiskry. Důvodem bylo pořádání dalších turnajů v okolí. Hrálo se v nové tělocvičně ZŠ Komenského na dvou kutrech. Moc času na oddech tedy nebylo. Naše děvčata navíc jela na turnaj pouze v pěti (Anička, JasuLenka, Terka, Zuzka a Jana). "Ještě, že jsme jely - potřebujeme se sehrát" hodnotila Anička.   -LS-


SO 1.4.2006: Kdyně na turnaji NADĚJÍ nechyběla

Pátým kolem turnaje pokračovala ve dvou tělocvičnách domažlické ZŠ Msgre. Staška soutěž VOLEJBALOVÝCH NADĚJÍ. Kdyně tentokrát na turnaji nechyběla. Pod vedením trenérů Piskáčka a Hornycha se zde představili Lucka, Eva, Gabriela, Veronika, Hanka, Žaneta a Slávek.
Šesté kolo II. ligy NADĚJÍ pořádáme 22. dubna 2006 od 9:00 v kdyňské sokolovně.  
-LS-